No waste! We gaan voor zo weinig mogelijk afval en benutten zoveel mogelijk stof.  De kleinere stukken vilt verwerk ik tot sleutelhangers, penhouders en pennenmapjes. Klik op het desbetreffende product om alle mogelijkheden te ontdekken!

Penhouders

€ 3,95

Penhouders

€ 3,95

Penhouders gemaakt van gerecycled polyester vilt van 3mm dik. Deze penhouders zijn gemaakt van restanten vilt. No waste is waar we voor gaan!

In de penhouder zit een opening waarin je één pen kunt doen. De penhouder kan door middel van een elastiek om een notitieboek van A5 formaat. Handig! Zo heb je altijd je pen binnen handbereik.

Natuurlijk kunnen de penhouders in elke gewenste kleur gemaakt worden. Vanwege de afmeting is de keuze aan opdruk beperkt. Een naam overdwars is bijvoorbeeld superleuk!

No waste!

Pennenmapjes

€ 7,95
No waste!

Pennenmapjes

€ 7,95

Pennenmapjes gemaakt van gerecycled polyester vilt van 3mm. Met opdruk!

Deze mapjes zijn gemaakt van restanten vilt. No waste is waar we voor gaan!

Natuurlijk kunnen pennenmapjes in elke gewenste kleur en met elke gewenste opdruk gemaakt worden. Klik hiervoor de juiste optie aan!

Sleutelhangers

€ 3,95

Sleutelhangers

€ 3,95

Sleutelhangers gemaakt van gerecycled polyester vilt van 3mm dik. 

De grootte van de sleutelhanger kan iets afwijken. Dit komt doordat de sleutelhangers worden gemaakt van restanten.

Wilt u meerdere sleutelhangers bestellen en wilt u ze allemaal dezelfde maat? Dan kunt u dat aangeven in het Opmerkingen-veld aan het einde van de bestelling.