Meetinstructies

Er zijn veel maten E-readers, tablets en laptops in omloop. Voor elke maat is een passende hoes te maken. Meet voordat u bestelt uw apparaat goed op. Dat doet u als volgt:

E-readers

In principe is het voldoende om de breedte en hoogte van uw apparaat op te meten. Kijk daarna in de tabel welke Bag het beste bij uw E-reader past. Deze maat kunt u bestellen. In het vakje Exacte maat vult u de maten van uw apparaat in.

Is uw E-reader dikker dan 1 cm? Of heeft u er een cover omheen, die de E-reader dikker maakt? Dan kunt u deze maat ook in het vakje 'Exacte maat' erbij zetten.

Heeft u een afwijkende maat? Geen probleem! We kunnen elke gewenste afmeting maken. Neem gerust contact op via het contactformulier.

Tablets

In principe is het voldoende om de breedte en hoogte van uw apparaat op te meten. Kijk daarna in de tabel welke Bag het beste bij uw tablet past. Deze maat kunt u bestellen. In het vakje Exacte maat vult u de maten van uw apparaat in.

Is uw tablet dikker dat 1 cm? Of heeft u er een cover omheen, die de tablet dikker maakt? Dan kunt u deze maat ook in het vakje 'Exacte maat' erbij zetten.

Heeft u een afwijkende maat? Geen probleem! We kunnen elke gewenste afmeting maken. Neem gerust contact op via het contactformulier.

Laptops

De maten van de Bags voor laptops zijn gebaseerd op de meest gangbare verhouding 16:9 (breedte:hoogte). Meet voor de zekerheid uw laptop op de volgende manier op:

  • voor de breedte: meet de breedte aan de voorkant plus 1x een zijkant.
  • voor de hoogte: meet de hoogte aan de voorkant plus 1x een zijkant.

Kijk dan in de tabel welke Bag het beste bij uw laptop past. Heeft u een afwijkende maat? Geen probleem! We kunnen elke gewenste afmeting maken. Neem gerust contact op via het contactformulier.